1. Toptrouwen.nl
  2. Apres ski show
  3. CBM gaat weer touren met USM
  4. Hollands Hit Festijn een Hit
Toptrouwen.nl
Wij werken nauw samen met "Toptrouwen.nl". De site waar u alles kunt vinden voor een geslaagd huwelijksfeest. Met een score van 9,2 op een schaal van 10 zijn wij een van de meest geboekte bruidsshows van de omgeving.

https://www.toptrouwen.nl/bruiloftmuziek/1685/christiaan-beuk-music

Apres ski show
Ook hebben wij een Apresski thema show. Compleet met houten DJ booth, Alpen achtergrond, en sneeuw halen wij het wintersport gevoel bij u op het feest.

CBM gaat weer touren met USM
CBM gaat weer het licht & geluid regelen voor de USM flashback drive in show. Piet Plomp draait met een tussenstop al meer dan 30 jaar muziek uit de jaren 70 en 80, en dan vooral het wat stevigere werk. In de eind jaren 70, begin jaren 80 was USM een begrip in de regio, met name rond Roelofarendsveen, en Leimuiden. En nu 30 jaar later kunnen ze nog steeds rekenen op een grote schare trouwe bezoekers. Christiaan Beuk Music gaat het facilitaire gedeelte na een onderbreking van 4 jaar weer verzorgen, wij hopen op een vruchtbare, en succesvolle samenwerking. USM is via ons voor Uw feest te boeken. USM is de oudste classic rock drive in show van Nederland.

Hollands Hit Festijn een Hit
Onder het concept van Hollands Hit Festijn, draaien we avonden met louter hollandstalige hits. Luidkeels meezingen met hits van Jan Smit, Guus Meeuwis, maar ook van De Dijk, Doe Maar of Toontje Lager. En uiteraard later op de avond meelallen met Andre Hazes, en vele andere smartlappen. De DJ bouwt de avond rustig aan op, en een feest is haast gegarandeerd. Deze avonden worden ondersteund met A2 fullcolor posters om de avond kenbaar te maken bij het publiek. Een "must" voor U als zaal/kroeg eigenaar, maar ook op Uw party. De prijs zal U meevallen. Informeer naar de mogelijkheden.

©Beukmusic 2006/2019 Design: Bas Beuk