Christiaan Beuk Music
Zomaar wat foto's uit ons fotoarchief

24 augustus 2011 - Kermis Langeraar 2011
In 2011 draaide Marcel in de feesttent met o.a. optredens van Frans Duijts en Booming Pianoos. Chris en Marco draaide in de voetbalkantine aan de andere kant van het kermisterrein. Hier een impressie van beide feesten

13 augustus 2011 - Waverfeest Augustus 2011
In augustus stonden we voor de eerste keer op het Waverfeest. Donderdag draaide Chris een jaren 70/80 party, en vrijdag en zaterdag draaide we in de pauzes van de bands, en deden we het licht en eindgeluid voor deze bandjes.

19 september 2009 - Jeugdcorso Roelofarendsveen
Tijdens de jeugdcorso in Roelofarendsveen verzorgde CBM de bellen op de wagen van voetbalvereniging Alkmania. Het thema was carwash. Aan bellen geen gebrek.

30 mei 2009 - De Caravancup 2009
Jaarlijks wordt in het laatste weekend van mei om de bekende "Ome Gerrit Caravancup" gestreden op de voetbalvelden van Altior. Ook zit daar 's avonds een feestavond aan verbonden. Het thema was dit jaar: Back to School. CBM verzorgde dit jaar voor de vrolijke noot.

28 februari 2009 - Lenie & Lisette samen 100 jaar
De hartsvriendinnen Lenie en Lisette werden beide 50 jaar. Onder het motto "Oud...ben je bedonderd, 50 is de helft van 100" gaven ze een feestje in Hoogmade. De avond begon wat stroef, maar later was het een groot feest, waar zeer tevreden op terug gekeken kan worden. CBM verzorgde de muziek. Het bleef nog lang onrustig in Hoogmade.

31 oktober 2008 - Proud to be fout party
Mediomare, met verzorgingshuizen in Langeraar en Oude Wetering organiseerde voor het personeel een "proud to be fout" party. Iedereen was toepasselijk verkleed, en het was voor CBM ook geen enkel probleem om foute muziek te draaien.

18 oktober 2008 - De Dijk in de Vlinder
CBM stond in het voor-, en naprogramma van de bekende Nederlandse band "De Dijk". In een uitverkochte Vlinder in Ter Aar hoefde Marco niet veel moeite te doen om de zaal op z'n kop te zetten.

19 september 2008 - Bruiloft Esther en Vincent
Esther en Vincent trouwden, en gaven hun feest in het sfeervolle oude rechthuis in Aarlanderveen. CBM verzorgde de muziek.

21 juni 2008 - Amsterdams feest
Op 21 juni organiseerde Piet en John hun 50 ste verjaardag met een feest in Amsterdamse sferen. Iedereen kwam als schoffie, pooier, hoer, zwerver of wat dan ook verkleed. Ook Johnny Jordaan en Tante Leen gaven een optreden. Ondanks de uitschakeling van Nederland in de EK, werd het toch een daverend feest.

19 januari 2008 - Vlinderfeest 2008
Ook op het Vlinderfeest waren wij weer present. Optredens van de Zware Jongens en Gebroeders Ko. Hier een kleine impressie

01 januari 2008 - Oud en Nieuw in Het Witte Paard
Ook dit jaar draaide Marcel in Partycentrum Het Witte Paard aan de A12 in Nootdorp.Het was weer feest zoals vanouds

01 december 2007 - 12,5 jarige bruiloft van Aad en Sandra
Aad en Sandra waren 12,5 jaar getrouwd, en vroegen CBM op hun feest muzikaal te verzorgen. In de gezellige "Eetbezigheid De Beleeving" in Noordwijk werd het een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Aad en Sandra, bedankt voor de gezelligheid.

09 september 2007 - Familiemiddag Braderie Langeraar
Traditiegetrouw is op de zondagmiddag van het braderieweekend de familiemiddag. Met optredens van Arti et Religioni, en diverse optredens van gasten uit Dobruska, de gemeente uit Tjechie waarmee Ter Aar een stedenband mee heeft. Ook het mispagekoor uit Nieuwveen trad op. CBM verzorgde de technische faciliteiten.

25 augustus 2007 - 25 jrg. bruiloft van Jan & Ria van Scheppingen
Jan en Ria waren 25 jaar getrouwd, en dat moest groots geviert worden. Alle vrienden en bekenden kwamen naar Studio Oosterman om hun beste danskwaliteiten te tonen. CBM verzorgde de muziek, en het was daarna nog lang onrustig in huize van Scheppingen

25 augustus 2007 - Kermis Langeraar
Op de laatste avond draaide voornamelijk Mark. Ook hij maakte er een groot feest van.

24 augustus 2007 - Kermis Langeraar
Tijdens de Langeraarse kermis draaiden wij 3 avonden in de Altior kantine. Ook hier werd vrolijk gefeest.

09 juni 2007 - Back to the seventies
Paula en Philip gaven een "Back to the Seventies" feest t.g.v. hun verjaardagen in de gezellige ambiance van het Plashuis aan de Noordse Plassen. Iedereen was geheel in stijl, en het dak ging er vanaf. Chris draaide uitsluitend de beste discohits uit de seventies, en niemand wilde voortijdig naar huis.

30 april 2007 - Koninginnefeest 2007
In het weekend voor koninginnedag verzorgden wij het licht en geluid in de feesttent op het Vosholplein in Ter Aar bij café Freddy's. Met o.a. optredens van de meidengroep "Djumbo" en "Booming Piano's" waarvoor wij ook het zaalgeluid voor verzorgden. Ook Marcel draaide met de grootste hits en feestplaten het geheel tot een feestrijke afsluiting.

03 februari 2007 - Vlinderfeest 2007
Het jaarlijks terugkerend Vlinderfeest was ook dit jaar weer een groot succes. Meer dan 60 dansen tijdens het danstournooi, en een uitverkochte zaal 's avonds tijdens het optreden van BZB en CBM.

27 januari 2007 - Ton en Anja 25 jaar getrouwd
Ton en Anja vierden hun gouden huwelijksfeest in de sfeervolle ambiance van Partycentrum "La France" in Oegstgeest. CBM was erbij om de voetjes van de vloer te krijgen, hetgeen uitstekend lukte.

20 januari 2007 - Apres ski party met Robbie Ronalds
Op 20 januari organiseerde de Vlinder een apres ski party met een optreden van Robbie Ronalds(bekend van het Veronica T.V. programma Ab Normaal). Robbie zong over ons geluid, en was super tevreden. Marcel maakte het af tot 02.45 uur.

01 januari 2007 - 14e Warme Winternacht in De Vlinder
De traditionele Oud en Nieuwviering in Sporthal "De Vlinder" is ook dit jaar weer door ons verzorgt. Rond de 1300 bezoekers vierde het feest met ons mee.

01 januari 2007 - Oud en Nieuwfeest in Nootdorp
Ook in Partycentrum "Het Witte Paard" in Nootdorp verzorgde CBM het geluid tijdens de Nieuwjaarsviering. Ongeveer 1000 mensen dansten op de hits en gouwe ouwe die Marcel voor hun draaide.

29 december 2006 - Dubbele 50 jarige verjaardag
2 tweelingzussen werden 50 jaar, en dat moest natuurlijk ook gevierd worden. Alle kennissen en familieleden werden opgetrommeld, en er werd volop gedanst. Natuurlijk verzorgde CBM op gepaste wijze de muziek.

23 december 2006 - Besloten verjaardagsfeest in winterstijl
In een bedrijfsloods draaiden we op een besloten verjaardagsfeest. De jarige werd 50, en de gasten vierde het groots mee.

17 december 2006 - NDO dansfestival in Nieuwveen
Op zondag 17 december organiseerde C.V. De Plasduikers een dansfestival onder auspicien van de NDO. Dansmariekes uit het hele land verzorgden hier op wedstrijdniveau meer dan 60 dansen. En wij stonden garant voor het geluid, en het uitlichten van het podium.

15 december 2006 - Knakentournooi 2006 vrijdagavond
De tweede finale avond van het knakentournooi is traditiegetrouw voor de meer serieuzere sporter, en (iets) minder feestganger. Toch was er ook deze avond volop feest, en er was nu gelukkig bier genoeg.

14 december 2006 - Knakentournooi 2006 donderdagavond
De eerste finale avond van het inmiddels legendarische knakentournooi was weer een groot succes. Halverwege de avond was het bier op, ( gelukkig was dat probleem na een slordige 15 minuten weer opgelost). De muziek stopte om 03.30 uur, omdat er echt nog een paar mensen de volgende ochtend moesten werken.

25 november 2006 - Optreden met CBM en Bassta in de Vlinder
Omdat Guus Meeuwis met een keelaandoening in het ziekenhuis lag, hebben wij, samen met de band Bassta, er een eigen feestje van gemaakt. Meer foto's staan op www.bassta.nl

14 oktober 2006 - Optreden met Wolter Kroes
Wat foto's van het optreden met Wolter Kroes op 14 oktober in "De Vlinder".

09 september 2006 - Licht en Geluid in Braderietent
We verzorgden het licht en geluid in de tent tijdens de Langeraarse braderie 2006

©Beukmusic 2006/2019 Design: Bas Beuk